Isuzu

ISUZU D-MAX

 

 

ISUZU NEWS

 

 

 

Waarom kiesen voor een Isuzu?

ISUZU is geen gewoon automerk maar een bedrijfswagenconstructeur met enkel pick-ups en vrachtwagens. In tegenstelling tot automerken die hun kennis vergaren uit de bouw van personenwagens, haalt ISUZU zijn know how uit de constructie van vrachtwagens. Dit ver- taald zich in onder andere een enorm sterk chassis. We kunnen wel zeggen dat de ISUZU D-Max truck DNA heeft wat zorgt voor een sterke solide pick-up! Wil je een single cab, extendend cab, of double cab? ISUZU heeft het allemaal.

 

Op zoek naar onbeperkte gemoedsrust?

U krijgt het standaard bij uw ISUZU. Allereerst omdat die is gebouwd con- form de hoogste kwaliteitsnormen. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan bieden wij een garantie die net zo goed is als uw ISUZU. Geniet daarom van de 5 jaar garantie en assistentie!

 

Heeft u veel laad-en trekvermogen nodig?

ISUZU combineert ze. Uiteraard heeft de D-Max een groot laadvermogen van minstens 1 ton. U wil een zware aanhangwagen trekken of uw paarden veilig vervoeren in een paarden- van? Wees gerust, de ISUZU D-Max trekt uw aanhangwagens zonder moeite. Met zijn 3,5 ton trekvermogen komt u niets te kort.

 

Van waar komt Isuzu, met welke kwaliteit?

ISUZU is 100% japans. ISUZU staat voor betrouwbaarheid, degelijkheid, veiligheid, ervaring, prestaties en comfort. Kortom, japanse kwaliteit.

 

Wanneer komt er een nieuw model?

Tijdens het Brussels autosalon zal het nieuw model worden voorgesteld aan het publiek.

 

Wanneer is het nieuwe model beschikbaar?

Vanaf April zal de Nieuwe 1.9L motorisatie beschikbaar zijn bij de Isuzu garages.

 

 

 

 

 

 

 

Openingsuren:

 

Ma - do : 8u- 12u 13u - 18u30

vr 8u- 12u 13u - 18u30

Copyright @ All Rights Reserved

Garage Gwijde

 

Ertbrandstraat 173-177

2950 Kapellen

 

+32 (0)3 664 25 65

info@gwijde.be