Mazda CX-60 PHEV! Het nieuwe vlaggenschip van Mazda! Binnekort bij Garage Gwijde.


De All-New Mazda CX-60 vertegenwoordigt alles wat al 100 jaar lang het DNA van Mazda uitmaakt: oogstrelend interieur- en koetswerkdesign, Japans vakmanschap en de nieuwste technologie. En dit alles met maar één doel voor ogen: een uitzonderlijke rijervaring voor u en uw passagiers.


De All-New Mazda CX-60 is ook onze allereerste plug-in hybride waarmee we meteen ook een hele reeks nieuwe, op de bestuurder gerichte technologieën introduceren.

De Nieuwe Suzuki Across Plug-in Hybride staat in onze showroom! 


De Across is een echt topmodel, hij is compleet uitgerust, enorm krachtig en opvallend schoon. Je kan er maar liefst 75 kilometer volledig elektrisch mee rijden. Dus verlaat de gebaande paden met deze krachtpatser en ervaar de ultieme rijbeleving.


Overweeg je een Suzuki Across als bedrijfswagen te nemen? Doen!

100% fiscaal aftrekbaar
Zuinig: verbruik van slechts 1,3 liter (WLTP)
CO2-uitstoot: slechts 22g/km
Elektrisch bereik van 75km (WLTP)
Pittig en aangenaam rijplezier met zijn 306 pk

Mazda 2 Hybride! Nu te bewonderen bij ons in de showroom!


De Mazda2 Hybrid is uitgerust met slimme hybride technologie waarmee u kunt overschakelen van elektrisch op benzine en op gecombineerde aandrijving, zodat u in alle omstandigheden optimaal kunt rijden. De elektrische motor levert onmiddellijk volledig koppel vanuit stilstand en de benzinemotor en de elektrische motor geven een extra duwtje in de rug wanneer u wat extra vermogen kunt gebruiken.


Met deze nieuwe hybride Mazda hoeft u niet op zoek naar een laadpaal of stopcontact. U rijdt ermee zoals met elke andere gewone benzineauto, terwijl u toch het gevoel heeft dat u achter het stuur zit van een moderne elektrische auto.

De Isuzu D-Max X-Serie 2022 Limited EditionDe D-Max X is een stijlvolle krachtpatser met een exclusief design.


De X-series zijn voorzien van een zwart glanzende omlijsting grille, extensie achterbumper, koetswerk in Obsidian Grey met Dark Gray accenten, rood Isuzu-logo vooraan, rode Isuzu-sticker achteraan, X-logo op de achterste zijderen en op de achterklep, piano-zwarte inleg en hemelbekleding en een X-serie badge in het interieur. Met de limited edition D-Max X spring je gegarandeerd in het oog.


Beschikbaar als double cab met een Hardtop cover of Style cover met zwarte roll-bar.

Openingsuren:


Ma - do : 8u- 12u    13u - 18u30

vr             8u- 12u    13u - 18u30


zat. :        9u - 12u    13u - 15u00 (enkel showroom)

(tijdens de zomermaanden ook op zaterdag gesloten)

zon:        gesloten.


Betalingen

Garage Gwijde


Ertbrandstraat 173-177

2950 Kapellen


+32 (0)3 664 25 65

info@gwijde.be