Mazdasystemen

Mazda's i-ELOOPi-ELOOP slaat de elektriciteit op die opgewekt wordt tijdens het remmen. Deze energie kan dan gebruikt worden om stroom te leveren aan de koplampen, de klimaatregeling, het audiosysteem of alle andere elektrische apparaten in de auto. Het is niet alleen een unieke manier om energie op te slaan die anders toch verloren zou gaan, maar i-ELOOP zorgt ook voor verbeterde prestaties en bespaart u tegelijkertijd brandstof.

Mazda's Mild Hybrid

Published Date


De unieke mild Hybrid system zorgt ervoor dat dat wagen elektrisch ondersteund wordt via de starter (ISG).


Skyactiv -G  

benzinemotorEen atmosferische motor (zonder turbo) met een correcte cilinderinhoud met een hoge compressieverhouding t.o.v. andere benzine motoren.


HET RESULTAAT?

Sterke en vlotte prestaties in combinatie met een reëel laag verbruik.


Skyactiv - B  cilinder deactivation

dieselmotor


Naast de hoge compressie verhouding, gaat Mazda nog een stapje verder om brandstof te besparen dit door middel van cilinderdeactivatie.
Skyactiv - X

Benzinemotor met zelfontbranding


Tot 20% lagere brandstofuitstoot met 30% meer koppel. Skyactiv-X - de eerste benzinemotor voor particulieren met SPCCI (Spark Controlled Compression Ignition) combineert het beste uit twee werelden: De voordelen van benzine- en dieseltechnologie in één motor. Hij zorgt voor een directe en soepele acceleratie, krachtige en hoge tractie met uitstekende brandstofzuinigheid en lage CO2-emissiewaarden.


Skyactiv - D 

dieselmotor


Ook met deze motor gaat Mazda voor rightsizing in plaats van downsizing.  Door te kiezen voor een extreem lage compressieverhouding blijft de uitstoot van NOx en roet beperkt.  Zo voldoen de motoren aan de strengste norm van het moment (Euro 6D TEMP)


HET RESULTAAT?

Een laag verbruik, beperkte emissies en een bijzonder hoog koppel.

Met het hoog sleepvermogen kan deze motor je veel plezier gunnen.


Openingsuren:


Ma - do : 8u- 12u    13u - 18u30

vr             8u- 12u    13u - 18u30


zat. :        9u - 12u    13u - 15u00 (enkel showroom)

(tijdens de zomermaanden ook op zaterdag gesloten)

zon:        gesloten.


Betalingen

Garage Gwijde


Ertbrandstraat 173-177

2950 Kapellen


+32 (0)3 664 25 65

info@gwijde.be